Search

MBOG Verbindingsdag

Days
Hours
Minutes
Seconds

Wanneer?

Vrijdag 29 november 2024

Waar?

Verkadefabriek in Den Bosch

Ben je er op ook bij?

Voor wie is de verbindingsdag?

De MBOG Netwerk, Keurmerk en Kennisdag is exclusief voor (student)leden van de MBOG. Zowel nieuwe leden als leden die al langer bij de organisatie zijn aangesloten, zijn van harte welkom. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met medeleden, te netwerken en meer te leren over de ontwikkelingen binnen de branche.

Deelname aan de MBOG Netwerk, Keurmerk en Kennisdag is geheel kosteloos. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname, maar de dag is alleen toegankelijk voor (student)leden van de MBOG.

Nieuwe ledenochtend: Deze sessie begint om 09.30 uur, met inloop vanaf 09.00 uur. Het is een kans voor nieuwe leden om zich te introduceren, te netwerken en meer te weten te komen over de MBOG. Ook bestaande leden zijn welkom om deel te nemen.

Ledenmiddag (ALV): De Algemene Ledenvergadering (ALV) begint om 13.30 uur, met inloop vanaf 13.00 uur. Tijdens deze vergadering worden belangrijke zaken en ontwikkelingen binnen de organisatie besproken. Dit is het moment om je stem te laten horen en bij te dragen aan de toekomst van de MBOG.

Sprekers en programma: Hoewel het definitieve programma met sprekers nog niet vaststaat, belooft het een dag te worden vol inspirerende presentaties en stands. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor updates over het programma.

Deze dag biedt een unieke gelegenheid voor leden om te netwerken, kennis te delen en betrokken te zijn bij de richting en groei van de MBOG.

Aanmelden

Waarom je de MBOG Verbindingsdag niet mag missen!

De MBOG Verbingsdag is dé kans om je te verbinden met andere (student)leden, waardevolle kennis op te doen en actief bij te dragen aan de toekomst van MBOG. Dit evenement is meer dan alleen een netwerkdag; het is een unieke gelegenheid om deel te nemen aan inspirerende sessies, waardevolle inzichten te krijgen van experts en je stem te laten horen tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Of je nu een nieuw lid bent dat net begint met het verkennen van de mogelijkheden binnen MBOG, of een ervaren lid dat al jaren bijdraagt, deze dag biedt voor ieder wat wils. In de ochtend krijg je de kans om andere nieuwe leden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te ontdekken hoe MBOG jouw professionele groei kan ondersteunen. In de middag duiken we diep in belangrijke organisatiezaken tijdens de ALV, waar jouw input en ideeën van grote waarde zijn.

Daarnaast biedt het programma een interessante spreker en stands die je inspireren en informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Hoewel het definitieve programma nog volgt, kun je rekenen op een dag vol leerzame activiteiten.

Wat deze dag extra bijzonder maakt, is het gevoel van community. Als leden van MBOG staan we samen sterk en vormen we een hechte gemeenschap. De MBOG Netwerk, Keurmerk en Kennisdag biedt de perfecte kans om dit gemeenschapsgevoel te ervaren, nieuwe connecties te maken en mogelijkheden voor samenwerking te verkennen. Mis deze kans niet om je netwerk uit te breiden, nieuwe kennis op te doen en een actieve rol te spelen binnen MBOG. Kom naar de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch en ervaar een dag vol inspiratie, samenwerking en groei. Samen bouwen we aan een sterker en toekomstgericht MBOG!

Een sfeerimpressie van vorige edities

Meld je hier aan!