MBOG Discipline

Orthomoleculaire geneeskunde

icon shape

Orthomoleculaire geneeskunde – in korte tijd weer fit

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen binnen te krijgen. Terwijl volwaardig eten van levensbelang is. Het helpt met het voorkomen van welvaarts-klachten en met het behandelen van aandoeningen.

Veel gebeurt in de vorm van voedingssupplementen. Jouw behandelaar maakt deze supplementen op maat en deze tabletten of capsules bevatten stoffen als vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren of enzymen, en bioflavonoïden. In korte tijd kunnen je waarden weer op peil zijn.

Om een supplement voor te schrijven  is lijfelijk onderzoek nodig. De behandelaar is op zoek naar twee soorten waarden: moleculen in de goede vorm en de moleculen waar het een en ander ontbreekt. Daar zit de oplossing voor deze op maatgemaakte supplementen. Soms moeten we wat bijsturen, soms doen we grotere aanpassingen. Zie het als een legpuzzel: we maken het stukje voor stukje compleet.

Bij alles wat behandelaren binnen dit discipline doen, volgen zij het lichaam. Daar zit de kennis en kracht om aan te geven wat goed gaat en wat bijwerkingen geeft. Wat heb jij nodig voor een goed, klachtenvrij en gezond leven?

Deze behandelaren helpen je verder: vind hier uw behandelaar met hét MBOG keurmerk in orthomoleculaire therapie

 

 

 

X