Search

Over MBOG

MBOG behartigt de belangen van zo’n 600 zorgverleners die samenwerken aan de gezondheid voor hun cliënten. Onze leden zijn artsen, paramedici en therapeuten. Ze maken gebruik van vele wetenschappelijke disciplines zoals DNA-onderzoeken, psychotherapie en neuro-immunologie (PNI), darmtherapie, leefstijl- & voedingsgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde.  

Ons kwaliteitskeurmerk en ons netwerk zijn van groot belang voor zowel de cliënt die op zoek is naar informatie als voor onze leden. Samen houden we de orthomoleculaire geneeskunde in beweging! 

Keurmerk

MBOG is de beroepsorganisatie in de orthomoleculaire, complementaire geneeskunde. Ons doel is dat natuurlijke geneeswijzen net zo toegankelijk worden als de reguliere geneeskunde. We hebben al veel bereikt, maar we zien ook dat het natuurlijk herstelvermogen van de mens nog meer aan het werk mag worden gezet.

Als MBOG komen we op voor de belangen van onze leden. Daarnaast werken wij samen met diverse partijen in de gezondheidssector en zijn we zichtbaar in strategische netwerken zodat we recht doen aan onze waarde om samen met de reguliere gezondheidszorg op te trekken.

MBOG disciplines

Oorsprong

Biochemie - Basis van het bestaan Als een klacht ontstaat, dan is het goed te weten

Lees verder

Fytotherapie

Fytotherapie – kennis van plantaardige geneesmiddelen De fytotherapie gaat verder als de diagnose vanuit de biochemie

Lees verder

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde – ideaal aanvullend Als MBOG-behandelaren van de natuurgeneeskunde ervaren we keer op keer hoe het

Lees verder

Zij staan klaar om u te helpen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.