Over MBOG

MBOG behartigt de belangen van zo’n 600 zorgverleners die samen werken aan de gezondheid voor hun cliënten. Onze leden zijn artsen, paramedici en zorgverleners. Ze maken gebruik van vele wetenschappelijke disciplines zoals DNA-onderzoeken, psychotherapie en neuro-immunologie (PNI), darmtherapie, leefstijl- & voedingsgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde.  

Ons kwaliteitskeurmerk en ons netwerk zijn van groot belang voor zowel de cliënt die op zoek is naar informatie als voor onze leden. Samen houden we de orthomoleculaire geneeskunde in beweging! 

Toegankelijkheid

MBOG is de beroeps- & belangenvereniging in de orthomoleculaire geneeskunde. Ons doel is dat natuurlijke geneeswijzen net zo toegankelijk worden als de reguliere geneeskunde. We hebben al veel bereikt, maar we zien ook dat het natuurlijk herstelvermogen van de mens nog meer aan het werk mag worden gezet.

Als MBOG komen we op voor de belangen van onze leden. Daarnaast werken wij samen met diverse partijen in de gezondheidssector en zijn we zichtbaar in strategische netwerken zodat we recht doen aan onze waarde om samen met de reguliere gezondheidszorg op te trekken.

MBOG disciplines

biochemie

Biochemie

BIOCEHMIE & SYSTEMISCH DENKEN Informatie volgt spoedig. vind hier uw behandelaar voor deze specialistische therapie

Lees verder

Fytotherapie

FYTOTHERAPIE  KRUIDENGENEESKUNDEInformatie volgt spoedig. vind hier uw behandelaar voor deze specialistische therapie

Lees verder

Natuurgeneeskunde

NATUURGENEESKUNDEIn de natuurgeneeskunde gaat men uit van een causaal verband (er nooit sprake is van één

Lees verder

Zij staan klaar om u te helpen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

X