Over MBOG

MBOG behartigt de belangen van zo’n 600 zorgverleners die samen werken aan de gezondheid voor hun cliënten. Onze leden zijn artsen, paramedici en zorgverleners. Ze maken gebruik van vele wetenschappelijke disciplines zoals DNA-onderzoeken, psychotherapie en neuro-immunologie (PNI), darmtherapie, leefstijl- & voedingsgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde.  

Ons kwaliteitskeurmerk en ons netwerk zijn van groot belang voor zowel de cliënt die op zoek is naar informatie als voor onze leden. Samen houden we de orthomoleculaire geneeskunde in beweging! 

Toegankelijkheid

MBOG is de beroeps- & belangenvereniging in de orthomoleculaire geneeskunde. Ons doel is dat natuurlijke geneeswijzen net zo toegankelijk worden als de reguliere geneeskunde. We hebben al veel bereikt, maar we zien ook dat het natuurlijk herstelvermogen van de mens nog meer aan het werk mag worden gezet.

Als MBOG komen we op voor de belangen van onze leden. Daarnaast werken wij samen met diverse partijen in de gezondheidssector en zijn we zichtbaar in strategische netwerken zodat we recht doen aan onze waarde om samen met de reguliere gezondheidszorg op te trekken.

MBOG disciplines

Natuurgeneeskunde & Fytotherapie

Het begrip natuurgeneeskunde is reeds een begrip in Nederland en wordt vaak geassocieerd met alternatieve geneeswijzen.

Lees verder

Orthomoleculaire geneeskunde

De wetenschap dat voeding een geneeskrachtige werking kan hebben stamt al van eeuwen geleden. Zo noemt

Lees verder

Leefstijl Geneeskunde

Leefstijlgeneeskunde is het onderzoek naar, en de toepassing van leefstijl in de curatieve én preventieve gezondheidszorg. Leefstijlgeneeskunde

Lees verder

Zij staan klaar om u te helpen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

X