NETWERK

Vind je het leuk om collegae te ontmoeten? Om je vakkennis te vergroten en ervaringen uit te wisselen? Dan is het MBOG netwerk ‘Ontmoeten & Verbinden’ echt iets voor jou! 

MBOG-leden kunnen deelnemen aan kleinschalige, lokale netwerkkringen ‘Ontmoeten & Verbinden’. Een netwerkkring bestaat uit 6 tot 15 collegae. Drie keer per jaar kom je samen om kennis, ideeën en ervaringen met elkaar te delen. Ook praat je samen over een bepaald thema. Het is een vorm van intercollegiaal overleg.

Intercollegiaal overleg is meer dan ervaringen uitwisselen met collega’s. Door praktijkvoorbeelden met elkaar te bespreken werk je aan je eigen vakkennis en kwaliteit in de branche. Maar beter nog: het is vooral leuk om met gelijkgestemden je passie voor het vak te delen. 

Naast de regionale bijeenkomsten zijn er maandelijks online bijeenkomsten waar MBOG leden elkaar treffen. Zowel via Zoom als via onze besloten online community.

Iedereen die zich bezig houdt met wetenschappelijke, integrale natuurgeneeskunde en onze aanverwante specialisaties, kan deel uitmaken van ons netwerk.

MBOG beschikt bijvoorbeeld over een veilige MBOG Community en is netwerkpartner van TNO’s Lifestyle4Health.

Leden zijn werkzaam in een praktijk of kliniek. 

“Vrienden van MBOG” ondersteunen onze doelstellingen op diverse manieren.

Lid worden van de MBOG en vele patiënten, cliënten professioneel en onderbouwd verder helpen met hun gezondheid? Lees hier verder hoe je kunt voldoen aan hét MBOG keurmerk en maak kennis met honderden professionals in Nederland.

NETWERK disciplines

Binnen MBOG zijn er eigen netwerk groepen per vakdisciplines, zoals:

  • Netwerk Ortho & Natuur Diëtisten
  • Netwerk PNI artsen en therapeuten
  • Netwerk Ortho & Integrale artsen
  • Netwerk Ortho Fysiotherapeuten
  • Netwerk Wetenschap & Onderzoek

MBOG Nederland is aangesloten bij the International Society for Orthomolecular Medicine.

Als lid ontvang je internationale nieuwe informatie vanuit alle aangesloten landen. Een persoonlijk lidmaatschap bij ISOM is met 50% korting mogelijk middels het MBOG lidmaatschap.

X