KEURMERK

MBOG reikt het keurmerk uit aan orthomoleculair behandelaars die voldoen aan de hbo+ aanmeldings- en opleidingseisen. Zij staan garant voor hoogwaardige zorg.

MBOG reikt het keurmerk tevens uit in de opleidingenmarkt. Een aanbieder met het MBOG keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst. 

Chantelle Kompier, voorzitter MBOG: ‘We maken als branche enorm veel veranderingen door. Een kwaliteitsregister voor complementaire zorgverleners is onderdeel van een brede trend in beroepen in- en rond de zorg. Het is belangrijk dat we kwaliteit beter zichtbaar maken. Voor diverse beroepen in- en rond de zorg zijn de afgelopen jaren kwaliteitsregisters in het leven geroepen. Verzekeraars en overheid verlangen ook van ons meer duidelijkheid over wat ‘kwaliteit’ inhoudt. Een goed kwaliteitsregister beoordeelt op meerdere aspecten, zoals bijvoorbeeld opleiding, praktijk en vak-ontwikkeling.’

Wist je dat..?

  • MBOG sinds 1988 bestaat en nu circa 600 gediplomeerde experts heeft, verspreid over heel Nederland.
  • als je bij MBOG aangesloten bent, je hiermee ook automatisch bent aangesloten bij de Geschillencommissie? Bij een geschil kunnen klanten zich wenden tot deze onafhankelijke organisatie.
  • potentiële klanten jou kunnen vinden als ‘dichtbijzijnde zorgverlener’ op onze  vind uw behandelaar?
X