Over het L4H congres

Op 16 november 2022 organiseren Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, LUMC en TNO namens het Lifestyle4Health platform het 5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres.

Het doel van deze dag? Wetenschap &
praktijk met elkaar verbinden zodat leefstijlgeneeskunde optimaal bijdraagt aan
de gezondheid van medewerkers en hun  werkomgeving. 

Samen met partners Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, LUMC en TNO nemen we je dit jaar mee in de laatste de nieuwste wetenschappelijke inzichten, geven  praktijkvoorbeelden en bespreken casuïstiek over de mogelijkheden voor de toepassing van leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving en hoe leefstijl en (het hebben van) werk elkaar kunnen versterken.

Daarom bestaat het congresprogramma uit een mix van wetenschap en praktijk. Dit programma is samengesteld door wetenschappelijke experts uit het Lifestyle4Health netwerk en praktijkexperts van zorgverzekeraar Coöperatie Menzis, Vereniging Arts en Leefstijl, TNO en LUMC.

Tijdens het congres komen diverse sprekers aan het woord die hun perspectief geven op wetenschap en praktijk. Het inspirerende programma bestaat uit bijdragen van gerenommeerde sprekers: experts uit de wetenschap die hun kennis delen en zorgprofessionals die hun praktijkervaringen delen. Aan het einde van de middag vindt een aantal rondetafelgesprekken plaats over regionale samenwerking en de rol van werkgevers.

MBOG organiseert sinds 1988 jaarlijks op de eerste zaterdag van oktober een hoogwaardig congres. 

Zaterdag 7 oktober in 2023 verwacht MBOG weer een spectaculair congres te organiseren.

Wilt u alvast meer informatie m.b.t. deelname met een beursstand of heeft u advies voor sprekers of andere feedback, wij vernemen graag van u. 

In 2022 nam MBOG deel aan het Voedingsgeneeskunde beurs en congres, bekijk hier onder de aftermovie.

Op vrijdag 2 juni 2023 is MBOG weer aanwezig op het VGBC congres met als thema het brein.

X