Search

Maak kennis met MBOG op deze events:

Congres 7 oktober 2023

MBOG organiseert sinds 1988 jaarlijks op de eerste zaterdag van oktober een professioneel congres, voor elke geïnteresseerde zorgverlener. 

Zaterdag 7 oktober 2023 Kanker, grenzen en mogelijkheden.

Van regulier en integraal, over interacties, voeding, leefstijl, pni, orthomoleculair, vòòr, tijdens en na een diagnose kanker.

Lees hier meer over het congres op landgoed en conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. Voor elke geinteresseerde zorgverlener, niet voor consumenten en patiënten.

Dagvoorzitters Sophie Kuizenga en Jeroen de Haas.

Sprekers:

  • Danielle Verbeek: Integrative Oncology
  • Marieke Aalbers: Best practice in de samenwerking tussen reguliere en complementaire behandeling van kanker: Interacties uitgelicht.
  • Leo Pruimboom: Mitochondrial Health
  • Jacques Deneef: Invloed van voeding op het immuunsysteem bij kanker.

Deze dag is inclusief een hoogwaardige beurs, lunch en borrel, afsluitend staat u een interactieve verrassing te wachten door Sanctum!

Voeding voor het brein congres en beurs 2 juni 2023.

Voeding bepaalt mede hoe we ons voelen, hoe we denken en hoe we ons gedragen. Als we voor onze mentale gezondheid willen zorgen, moeten we aan onze voeding werken. 

We zijn trots om de Amerikaanse nutritional psychiatrist Georgia Ede te mogen ontvangen! Zij zal ons op de haar bekende heldere wijze uitleggen hoe voeding ingezet kan worden voor ons mentale welzijn.

Een graag geziene gast op ons jaarlijks event is biochemist Leo Pruimboom. Leo bespreekt de sluimerende aanwezigheid van chronische inflammatie bij chronische pijn, vermoeidheid, fibromyalgie, alzheimer en parkinson.

Hoe hierbij naast voeding veilig supplementen en medicatie ingezet kunnen worden, is het thema van Han Siem, complementair en regulier werkend apotheker.

En blij zijn we dat Lieneke van de Griendt, huis- en leefstijlarts, opnieuw onze dagvoorzitter is en een interessante casus presenteert.

Boeiende keynotes, en tel daarbij drie series workshops, een uitgebreide beurs en een happy hour met onder andere een mogelijkheid tot meet & greet met alle sprekers.

Samen met MBOG zijn er voor leden  leuke extra acties zoals een extra voordracht door MBOG lid drs. Eveline van der Wel. 

Gebruik kortingscode mbog2023 in het betaalscherm bij het aanschaffen van uw entreekaartje op https://www.voedingsgeneeskunde.nl/vgbc2023/tickets

 

Over Gewicht Het is maar hoe je het bekijkt.

vrijdag 29 september te Driebergen

MBOG leden dag 14 april 2023 r in Hotel de Bilt- Utrecht.

Besloten middag voor leden met alv, gastsprekers, netwerken, beursstands en een voorstelling.

MBOG lid Carmen van den Bosch inspireert en motiveert ons met haar praktijkvoorbeelden.

MBOG lid Joyce Rokven zet ons vak op een creatieve manier in de spotlights.
Ze maakte een theatervoorstelling!
Om alle MBOG leden te inspireren treedt Joyce voor ons op tijdens de MBOG ledenmiddag op 14 april in de Bilt.

Op vrijdagochtend 14 april 10.00 uur is er een speciaal onboardingprogramma voor recent toegetreden MBOG leden. 

Joyce Rokven

Epigenetica congres 2021 met o.a. prof. dr Marianne Rots en Peter Heshof

Aftermovie congres Onwel door Welvaart 2020