Search

BIOK.center

Type locatie: Fysieke locatie

Plaats: Achterheide 30, 3980 Tessenderlo, België

Opleiding: Voedselmicrobiologie: De wetenschap achter ons eten

 SBU: 14

Toelichting opleiding: Deze tweedaagse, praktijkgerichte cursus biedt je een diepgaande duik in de fascinerende wereld van voedselmicrobiologie. Je leert alles over de micro-organismen die onze voeding beïnvloeden, van bacteriën en schimmels tot virussen. En uiteraard leer je verschillende fermentatietechnieken, wat de voordelen zijn van gefermenteerde voeding, hoe het inzetten hiervan kan bijdragen aan de gezondheid van je cliënt, …

Specialisatie opleiding: Orthomoleculaire geneeskunde,Overige/Medisch

Aanmelden via: shop.biok.center/collections/opleidingen/products/voedselmicrobiologie-de-wetenschap-achter-ons-eten

Website: www.biok.center/opleiding/voedselmicrobiologie-de-wetenschap-achter-ons-eten