Zoek

BIOK

Type locatie: Hybride (Fysieke locatie en Online)

Plaats: Tessenderlo

Opleiding: De energetische aspecten van voeding

 SBU: 18

Toelichting opleiding: Drie pijlers - Energetische aspecten van voeding Het effect van voeding op ons vibrerende lichaam De interacties tussen emoties en voeding Bewust omgaan met het eetproces Praktische tips en handvaten Uit welke voeding haal ik het meeste energie? Hoe kan ik m'n eigen vibratie in lichaam en geest verhogen met voeding? Hoe bepalend is de kleur van voedingsmiddelen voor het lichaam? Wat is mindful eten en hoe pas ik dit toe in de huidige maatschappij? Welke voedingsmiddelen versterken onder meer immuniteit in de darm? Met welke voeding versterk ik mijn geheugen en concentratie? Workshop: voeding en kleur Hoe bepalend is de kleur van voedingsmiddelen voor het lichaam? Verschillende onderzoekers hebben zich met het vraagstuk van de invloed van kleuren beziggehouden. Het is niet toevallig dat voeding een bepaalde kleurvibratie heeft die telkens essentieel is voor onze gezondheid en de nodige bouwstoffen bevat. Smaak, geur en bepaalde voedingsstoffen, maar ook de kleur van wat we eten heeft een invloed op ons. We gaan intuïtief grijpen naar bepaalde kleuren tijdens gebeurtenissen van ons leven maar wat wil dat nu zeggen? In deze kleurrijke wereld neemt Romina Papalino je graag mee. Tijdens een 2-uur dynamische kleurworkshop maak je kennis met kleur en kom je meer te weten over de betekenis van voedingskleur voor lichaam en geest.

Specialisatie opleiding: Orthomoleculaire geneeskunde

Aanmelden via: shop.biok.center/collections/opleidingen/products/de-energetische-aspecten-van-voeding

Website: www.biok.center/opleiding/de-energetische-aspecten-van-voeding