Search

Wij zijn er trots op dat we als MBOG dit jaar samenwerken met VGBC. De bijzondere samenwerking tussen de MBOG en VGBC leidt oa. tot een speciale workshop van Eveline van der Wel voor MBOG-leden, als inspirerende en frisse start van de dag, en een kortingsactie exclusief voor de leden van de MBOG. Nieuwsgierig? Luister dan naar de nieuws-podcast met Chantelle Kompier.

VGBC-2023 belooft weer een bijzondere congresdag te worden: een interessant plenair programma met boeiende keynotes, workshops en een uitgebreide beurs, waar u zich kunt laten informeren over ontwikkelingen in de markt.

Veel accreditaties zijn reeds toegekend, waaronder de MBOG, AVIG, SNRO en BLCN/KABIZ (voor leefstijlcoaches). Via deze link leest u het volledige overzicht.

En nieuw is het Happy Hour, een inspirerende en muzikale afsluiting van VGBC-2023 met Meet & Greet met keynote- en workshopsprekers en een bijzonder optreden van Jeritza Toney, musical story-teller. Zij improviseert met haar gitaar en zoekt op bijzondere wijze de interactie met het publiek. Haar motto is: “You name it and I improvise it”.

Boek nu uw ticket voor de 13e editie van het Voedingsgeneeskunde-congres ‘Voeding voor het brein’ op vrijdag 2 juni in Expo Houten. De normale ticketprijs is € 39,95 (excl. BTW en ticketshopbijdrage). Echter alleen speciaal voor de MBOG-leden betaald u slechts € 29,95 (excl. BTW en ticketshopbijdrage). Voer de code mbog2023 in voor de korting.

Speciale MBOG-prijs

Voeding voor het brein

Voeding bepaalt mede hoe we ons voelen, hoe we denken en hoe we ons gedragen. Als we voor onze mentale gezondheid willen zorgen, moeten we aan onze voeding werken. Rond dit thema hebben wij VGBC-2023 ingericht met dit keer een internationale insteek! Keynotes zijn: de Amerikaanse nutritional psychiatrist Georgia Ede, biochemist Leo Pruimboom, apotheker Han Siem en huis- en leefstijlarts Lieneke van de Griendt, tevens voorzitter van de dag.


Speciale MBOG-workshop

De invloed van genetica in het brein

Gastspreker op de MBOG-workshop – speciaal voor MBOG-leden – is drs. Eveline van der Wel. Zij gaat in op het brein en wat mogelijk genetische oorzaken zijn van depressie, stress gevoeligheid, hypersensitiviteit.

Eveline van der Wel is een professional op het gebied van DNA-profielenonderzoek, met ruime ervaring en kennis van zaken. Eveline heeft een bijzondere interesse in het gebruik van DNA-profielen om haar cliënten gepersonaliseerde inzichten en aanbevelingen te geven, zodat zij hun gezondheid en welzijn kunnen optimaliseren. Haar expertise en inzichten zijn een bijzondere aanvulling op deze congresdag, en de MBOG leden kunnen verwachten veel te leren van deze workshop. Eveline van der Wel studeerde af in geneeskunde en daarna in de bedrijfskunde. Uit interesse verdiepte zij zich jaren terug al in reiki, voetreflex, hypnotherapie, orthomoleculaire voeding en de daaraan ten grondslag liggende biochemie. Ze studeerde verder in orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie, waardoor ze steeds meer begrip kreeg voor het idee van een Totale Gezondheid. Inmiddels is ze al meer dan 15 jaar trots MBOG-lid.

De normale ticketprijs is € 39,95 (excl. BTW en ticketshopbijdrage). Echter alleen speciaal voor de MBOG-leden betaald u slechts € 29,95 (excl. BTW en ticketshopbijdrage).

Boek hier uw ticket en voer daarbij de code mbog2023 in voor de korting.


 


Wat maakt VGBC-2023 bijzonder dit jaar?

 • Een internationaal gerenommeerde keynote: Georgia Ede, nutritional psychiatrist. En als Nederlandse afvaardiging de keynotes: Lieneke van de Griendt, Leo Pruimboom en Han Siem;
 • Meer inspirerende workshops voor een mooi programma op maat;
 • Een bijzondere samenwerking met de MBOG, met extra workshop voor leden en kortingsregeling op de ticketprijs;
 • Hoofdsponsorschap: Nutramin en Bonusan;
 • Grotere beurs met meer diversiteit aan bedrijven;
 • Meer accreditaties: ook voor huisartsen, diëtisten en leefstijlcoaches;
 • Happy hour, inclusief meet & greet met alle sprekers en andere mooie acties

Korting voor leden van MBOG! Gebruik de exclusieve code: mbog2023. Tijdens het bestelproces kunt u deze code invoeren.

Dit jaar zijn er extra veel accreditaties aangevraagd: o.a. voor therapeuten, leefstijlcoaches, diëtisten en complementair werkende artsen en huisartsen. Via deze link leest u het volledige overzicht.

De normale ticketprijs is € 39,95 (excl. BTW en ticketshopbijdrage). Echter alleen speciaal voor de MBOG-leden betaald u slechts € 29,95 (excl. BTW en ticketshopbijdrage).

Koop hier uw ticket

Bijzondere editie!

 • Internationaal gerenommeerde keynote Georgia Ede, nutritional psychiatrist
 • Meer inspirerende workshops voor een programma beter op maat
 • Bijzondere samenwerking met de MBOG: extra workshop voor leden en korting op de ticketprijs
 • Hoofdsponsorschap: Nutramin en Bonusan
 • Grotere beurs met meer diversiteit aan bedrijven
 • Ook accreditaties voor huisartsen, diëtisten en leefstijlcoaches
 • Happy hour, inclusief meet & greet met alle sprekers en andere mooie acties

Koop hier uw ticket