Zoek

Save the date 2 juni 2023

VGBC2023 – Voeding voor het brein

Voeding bepaalt mede hoe we ons voelen, hoe we denken en hoe we ons gedragen. Als we voor onze mentale gezondheid willen zorgen, moeten we aan onze voeding werken.

De eerste sprekers hebben al toegezegd. We zijn opgetogen om de Amerikaanse nutritional psychiatrist Georgia Ede te mogen ontvangen! Zij zal ons op de haar bekende heldere wijze uitleggen hoe voeding ingezet kan worden voor ons mentale welzijn. En graag geziene gasten op ons jaarlijkse congres zijn biochemicus en PNI grondlegger Leo Pruimboom en huis- en leefstijlarts Lieneke van de Griendt. Leo bespreekt de sluimerende aanwezigheid van neuro-inflammatie bij chronische pijn, vermoeidheid, fibromyalgie, alzheimer en parkinson. En we zijn er trots op dat Lieneke voor de derde keer onze dagvoorzitter is.

Volledige programma en inschrijving volgt binnenkort.