Zoek

PNI overgangsmodules naar hbo diploma

De opleiding tot kPNI-therapeut is een basisberoepsopleiding op hbo-conform niveau!

kPNI bij PNI Nederland is nu een 4-jarige basisberoepsopleiding op hbo-conform niveau

Vanwege de SNRO accreditatie zijn er een aantal veranderingen voor de PNI opleiding doorgevoerd. De allergrootste en ook de mooiste verandering is de toevoeging van een vierde jaar (PNI4).

Inschrijven voor het vierde jaar is alleen mogelijk als je reeds PNI1, PNI2 én PNI3 (Plus of +1) voltooid hebt en gaat via je profiel op de PNI website.

Heb je voor 2019 jouw studie kPNI afgerond?

Volg dan eerst het overgangsjaar

Om toch een certificaat met een hbo-conform SNRO-keurmerk te kunnen uitgeven voor studenten die voor 2019 hun kPNI diploma hebben behaald is er voor hen een overgangsjaar gecreëerd. Dit overgangsjaar bestaat uit de modules en componenten die in het SNRO geaccrediteerde programma zijn opgenomen en waaraan zij nog niet hebben voldaan.

Wil je geen aanspraak maken op de SNRO-accreditatie dan ben je uiteraard van harte welkom om meteen, zonder overgangsjaar, in te stromen in het vierde jaar.

Voor MBOG leden geldt dat het aantal ECT doortelt in hun ledenportaal. Alle PNI certificaten van heden, verleden en toekomst tellen mee. Het MBOG lidmaatschap biedt je nu al voordelen om je licentie te starten en of te behouden.