Zoek

5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres LEEFSTIJLGENEESKUNDE IN DE WERKOMGEVING WERK ALS MEDICIJN?

Hoe kunnen leefstijl en (het hebben van) werk – én de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers – versterken? En wat kunnen leefstijlinterventies op de werkvloer hierin betekenen?

Vereniging Arts en Leefstijl, Coöperatie Menzis, LUMC en TNO organiseren namens het Lifestyle4Health platform het 5e jaarlijkse Lifestyle4Health congres, waarin de mogelijkheden voor de toepassing van leefstijlgeneeskunde in de werkomgeving en hoe leefstijl en (het hebben van) werk elkaar kunnen versterken centraal staat.

Dit wordt een hybride congres waarbij de deelnemers kunnen kiezen om live of digitaal deel te nemen.

Op woensdag 16 november 2022 vindt het congres plaats.

Toevoegen aan agenda (.ics)

Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Programma

Het programma bestaat uit 3 delen: een plenaire start, deelsessies waarvoor je kunt inschrijven en een plenair rondetafelgesprek. Maak een keuze uit twee sessies die je live of digitaal wilt bijwonen.

Tarieven

(alle tarieven zijn btw-vrij)

Live aanwezig tarief €195,- Prijs is inclusief: Lunch en tussendoortjes
Digitaal aanwezig tarief €145,-

Het evenement wordt geaccrediteerd voor ABAN, MBOG en NVVPO.

Partners

Alle partners van het Lifestyle4Health platform werken vanuit de missie om de ziektelast bij leefstijl gerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Daarbij streven alle partners van het Lifestyle4Health platform ernaar om wetenschappelijk bewezen, effectieve leefstijlgeneeskundige interventies en programma’s te ontwikkelen, te implementeren en op te schalen, zodat leefstijlgeneeskunde en volledig geïntegreerd onderdeel wordt van de Nederlandse gezondheidszorg. MBOG is netwerkpartner van Lifestyle4Health.