Zoek

Aanmelden MBOG ledenexcursie

Wilt u op 22 september a.s. deelnemen aan de MBOG ledenexcursie van NL-Lab? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zodra de limiet bereikt is, kunt u zich opgeven voor de wachtlijst.

Tijdens deze middag (13.00 – 16.30 uur) krijgt u een kijkje in ons laboratorium in Leeuwarden, ontdekt u wat wij MBOG leden te bieden hebben en wat wij anders doen dan andere laboratoria. Ook wordt u geholpen bij het interpreteren van de uitslagen.

U krijgt antwoorden op o.a. de volgende vragen:
Welke nieuwe informatie krijg ik bij een darmmicrobioom onderzoek van NL-Lab?
Waarom is deze informatie nuttig?
Hoe kom ik van een darmmicrobioom uitslag naar een op maat gemaakte behandeling?

Hopelijk zien wij u op donderdag 22 september in Leeuwarden!

Locatie: Agora 4, Leeuwarden