Search

Zin en onzin over detox podcast

De vierde podcast gaat over detoxen

Detoxen is populair, zeker in het voorjaar. Als het lichaam gezond is ontgift het op natuurlijke wijze. Echter wij leven in een steeds meer toxische omgeving, waardoor ondersteuning in ontgifting vaak nodig is. De lever en darmen spelen hierbij een belangrijke rol.

Ivonne Pappot gaat in gesprek met MBOG leden Eveline van der Wel en Jeroen de Haas over onder meer de rol van het microbioom als onderdeel van het detoxsysteem en metabole endotoxemie als belangrijke stap in een therapieplan. Ook bespreken we hoe specifieke nutrienten een rol kunnen spelen en komt aan bod hoe de invloed van genetica belangrijk is bij bepaalde genetische zwaktes.

Een podcast – in samenwerking met Nutramin – over de rol van detox in de praktijk!

Ook te beluisteren via iTunes en Spotify. Deze podcast is ook op YouTube te bewonderen.