Search

Op Eigen Kracht congres 20 mei 22 mét MBOG voordeel

Hoe krijgen we de patiënt zo ver dat hij begrijpt dat hij de regie in eigen hand mag (en moet!) nemen om het zelf herstellend vermogen aan te spreken? Hoe raakt de patient gemotiveerd  om te willen veranderen en dat vol te houden?

Het thema van VGBC is daarom dit keer: ‘Op Eigen Kracht; over zelfherstel, voeding en motivatie’. Wij willen u de juiste tools aanleveren om zó met de patiënt aan de slag te kunnen gaan dat deze op eigen kracht voor daadwerkelijke veranderingen zorgt die leiden tot blijvende gezondheidswinst.

Welvaartsziekten zijn veelal te wijten aan een verstoord metabolisme. Door insulineresistentie, laaggradige ontstekingen, oxidatieve last of overtollige glycatie. De energie afkomstig van voeding raakt – op celniveau- niet goed verdeeld. Disfunctioneren van de mitochondriën is hiervan een gevolg dat zich bij veel ziektebeelden voordoet.

Op deze dag delen we kennis op het gebied van het metabolisme (en hoe hierop invloed uit te oefenen via de voeding), dysfunctionerende mitochondriën, zorg (voeding) op maat en blijvende gedragsverandering.

Schrijf nu in voor deze bijzondere congresdag op 20 mei met een interessant plenair programma met boeiende keynotes, een ruime keuze aan workshops om een mooi programma op maat samen te stellen en een uitgebreide beurs.

https://www.voedingsgeneeskunde.nl/vgbc2022/