Nieuwe lockdown: MBOG praktijken blijven open

Met ingang van zondag 19 december 2021 geldt een nieuwe lockdown in Nederland. Met deze verzwaarde maatregelen hoopt de Nederlandse overheid meer zicht te krijgen op de verspreiding en ernst van de Omikron-variant, en de verspreiding te vertragen.

Praktijken blijven open

Locaties waar contactberoepen ten behoeve van zorg worden uitgeoefend mogen open blijven. Dat betekent dat alle MBOG-zorgverleners tijdens de lockdown hun dienstverlening kunnen uitvoeren en cliënten kunnen blijven behandelen.

Uiteraard wordt in alle praktijken zoveel mogelijk rekening gehouden met de geldende basismaatregelen en zijn er in praktijken aanpassingen gedaan om een veilig omgeving voor cliënten en behandelaars te kunnen bieden.

Vrije zorgkeuze

Dat MBOG-zorgverleners erkend worden als locaties die open mogen blijven tijdens de lockdown is belangrijk om een vrije zorgkeuze mogelijk te houden. Behandelingen van onze cliënten kunnen hierdoor gecontinueerd worden.

 

Hoe vind ik een erkend orthomoleculaire zorgverlener?

In ons onafhankelijke register zijn erkende MBOG-verleners geregistreerd zodat jij zeker bent van goede zorg. Blader door het register en vind een zorgverlener die bij jou past.

X